Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Dusko´s Dream Is A Twilight Saga

Kallas för Alice

Riesenschnauzer Tik Svart

Född 100412 Höjd ca 67 cm vikt ca 40 kg .

Titel Korad Lp 1 RLD N , sph 1 , uppflyttad till lydnadsklass 2 , rallylydnad fortsättning , godkänd lägre klass spår utställd med 3 cert och BIM , BIS 4 bruksmeriterade hund

 

Alice är en dam med skinn på näsan . Är otroligt glad i människor och fungerar bra med hundar av alla storlekar även om hon gärna vill bestämma . Hon är en hund som har behövt lite tid att mogna och var länge mycket barnslig . Hon har utvecklats otroligt och visar en fantastisk attityd på lydnadsplan och i skogen . Hon är grundtränad i sök där hon har ett stort figurantintresse och är mycket lättbelönad då hon uppskattar både kamp/lek och näring . Hon tränas främst i spår där hon har bra fokus i spåret och apporterar föremålen spontant . Alice tränas regelbundet för instrktör i lydnad . Hemma är hon den som vill hålla ordning på flocken och hon vill gärna hålla sig nära på promenaderna . Hon tycker mycket om kamplekar och är mycket matglad . Alice vill gärna ligga nära i soffan och den självklara sovplatsen för henne är sängen . Alice specialitet här hemma är att titta på TV och det är hon faktiskt den ända av de fyrbenta som ägnar tid till detta .

Meriter Hd A och Ed ua . Ögonlyst ua senast 27/6 2014 0ch  Thyroideatestad ua december 2015 . Hon är BIR och BIM placerad som valp .  Hon är utställd med Excellent , Ck och flera cert och även placerad i bästa tikklass och BIM . Alice har ett bra MH där hon är social utan rädslor har bra avreaktioner och självklart skottfast . Godkänd lägre klass spår och  uppflyttad till lydnadsklass 2 , hon är uppflyttad till RLD F . Alice är exterörsbeskriven ua och Mentaltestad med 378 p  vilket gör att hon har titeln Korad .

 

 

.