Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

 

För en första kontakt

Mail  annica.lofqvist@sll.se eller norastina83@gmail.com

eller gör ett försök på telefonnummer 0705107844 . Jag jobbar skift och kan därför ibland vara lättare att nå via mail .

    

 Om du är intresserad av en Riesen som följeslagare och en trogen träningskamrat så är du välkommen att höra av dig till mig
 

Som uppfödare vill jag ha bra kontakt med mina valpköpare , jag uppfyller självklart de krav som SKK och Riesenschnauzerklubben har på mig som uppfödare . Jag hjälper er gärna med pälsvården och träningen av er Riezorshund . Jag är utbildad handledare och tävlingsledare inom SBK , är vise ordförade i min lokala brukshundklubb . Jag har själv tävlat/tävlar aktivt i elitklass i spår och sök och lydnadsklass 3 . Har trimmat och visat hundar till internationella championat och även BIR på stora Stockholm .

 


Du som valpköpare lämnar självklart inte din hund ensam stora delar av dagen . Du hälso och mentaltestar din Riezorshund . Du är medveten om att en Riesenschnauzer är en stor och enerigisk hund som kräver både att få röra på sig och aktivering för att må bra . De är stora kärleksfulla bulldozer som helst somnar nära dig efter en dag då den fått utlopp för både sin energi och sitt behov av att få använda hjärna och näsa . Jag förbehåller mig rätten att göra det slutgiltiga valet av valpköpare .

 Annica


 

 

 

 
 

.