Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

 Riezors Stinger

 

Kallas för Stina

Riesenschnauzer svart tik

Född 20120207   höjd 64 cm vikt ca 34 kg .

Titel SE UCH , RLD N sökh 2 , KORAD , hon är godkänd högre klass sök , rallylydnad fortsättning , reserv CACIB BIR och BIM placerad

Stina är en hund med stort självförtroende . Hon är en balanserad hund som utnyttjar sin intelligens och smidighet . Trots hennes energi kan hon balansera det och har en bra av och på knapp . Hon är en mycket stabil hund och tycker själv att hon har ett stort värde . Hon har lätt att fokusera och uppskattar lydnadsträning .  Hon är mycket föremålsintresserad och tycker om både kamp/näring och sociala belöningar vilket gör henne lättbelönad . Hon tränas i spår och sök där hon jobbar med bra fokus och hon har inga problem att själv ta sig fram och samspela med figuranterna i söket .  Stina är skallhund . I spåret är hennes största tillgång hennes föremålsintresse som gör att hon sällan missar ett föremål i spåret . Uppletande är något som passar Stina då hon uppskattar föremål och har mycket lätt att avlämna och inga problem med ägande .

Utställd med Hp och Bir i valpklass , ck och 2a bästa tik på stora riesenspecialen i Kopparbo som vuxen och även flera cert och även BIR och BIM placeringar i bagaget och är svensk utställningschampion . Hon är godkänd högre klass sök , uppflyttad till RLD F .

Stina har HD B och ED ua , öga ua 31 augusti 2015 . Thyroideatestad UA december 2016 .

MH testad där hon är social , kampvillig , bra avreaktioner stor nyfikenhet och etta på skotten . Stina är extriörsbeskriven ua och mentaltestad med 432 poäng och därmed KORAD .

 

 

.