Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

            

                            X-men kullen

Den 19/4 2015 föddes X-men kullen med 9 valpar . 6 hanar och 3 tikar . Apocalypse , Gambit , Magneto , Nightcrawler , Quicksilver , Wolverine , Mystique , Rogue och Storm .

          

Efter Korad Lukas & undan LP1 Korad RLD N Dusko´s Dream Is A Twilight Saga

KORAD SÖKH 2 Lukas 

Lukas är en Norsk hane som är född 2006 .Han är 67 cm hög , han är röntgad med HD B , ögonlyst ua 2012 , thyroideatestad ua 2015 . Lukas har godkänd Funktionsanalys , MH och är korad med hela 482 poäng på mentaldelen och skottfast .

Lukas är inne på sitt nionde år men är fortfarande aktiv och är tävlad i sök där han är godkänd högre klass . Han är utställd med ck och har tillsammans med sina avkommor visats till vinst i avelsklass på riesenspecialen i Kopparbo(där två av Riezorshundarna ingick) . Lukas är pappa till hundar med framgång inom spår, sök , rapport , lydnad , rallylydnad , inom räddning och inom bevakning , cert i drag och i utställningsringen med BIR/BIM ck cert och championat . De är visade med framgång i Sverige , Norge och Danmark . Lukas är pappa till Gladiatorkullen här på kennel Riezors som jag är mycket nöjd med .

  

                 Lukas                                                             Alice

 KORAD LP1 RLD N SPÅRH 1 Dusko´s Dream Is A Twiligt Saga "Alice"

Alice är 67 cm hög hon är röntgad med HD A och ED 0 , hon är ögonlyst ua juni 2014 och thyroideatestad ua september 2014 . Alice har genomfört MH och är korad med 378 poäng med stabilitet , stor kamp/lek och liten aggresivitet och självklart skottfast . Alice tränas och tävlas i spår , lydnad och rallylydnad . Hon är klar för start i fortsättningsklass och lydnadsklass 2 och jag planerar att åter starta i lägre klass spår och rallylydnad till hösten 2015 . Alice är en positiv hund att träna och hon svarar mycket bra på positiva träningsmetoder och har en stor vilja att göra rätt . Hon är även grundtränad i sök vilket hon älskar . Alice är utställd med BIR i valpklass och med excellent och CK som vuxen . Hon har fina placeringar i bästa tikklass bla från Riesenspecial och hon har medverkat i avelsklass med sin far på specialutställning där de blev bästa grupp . Hemma är Alice en hund som är mycket anpassingsbar och som är lätt att ta med eftersom hon har lätt att koppla av när inte arbete bjuds . Hon kan med lätthet vara lös ute och inne vill hon sova nära . Hon är lite av en polis i hundflocken och vill att det ska vara ordning och hon har egenheten att titta mycket på TV . Alice har flera syskon som tränas och tävlas framgångsrikt i sök , spår , lydnad och rallylydnad . Hon har flera syskon som fått cert och blivit champion i Sverige , Norge och Finland . Två syskon har vid flera tillfällen blivit årets utställningshund inom Riesenschnauzerklubben . Alice är helsyster med Nora som är mor till Gladiatorkullen här på kenneln .

Gå gärna in på svensk och norsk hunddata och titta på vad Lukas , Alice och deras släktingar har åstadkommit .

                             Kavalkad på bilder av Lukas

                                        

       

                                                   

        Alice från valp till vuxen även som barnvakt/lektant till gladiatorkullen

                                                 

                     

                                                      

                          

Om du är intresserad av en Riesen som följeslagare och en trogen träningskamrat så är du välkommen att höra av dig till mig

                          

Som uppfödare vill jag ha bra kontakt med mina valpköpare , jag uppfyller självklart de krav som SKK och Riesenschnauzerklubben har på mig som uppfödare . Jag hjälper er gärna med pälsvården och träningen av er Riezorshund . Jag är utbildad handledare och tävlingsledare inom SBK och har själv tävlat/tävlar aktivt i elitklass i spår och sök och lydnadsklass 3 . Har trimmat och visat hundar till  internationella championat och även BIR på stora Stockholm . 

Du som valpköpare lämnar självklart inte din hund ensam stora delar av dagen . Du hälso och mentaltestar din Riezorshund . Du är medveten om att en Riesenschnauzer är en stor och enerigisk hund som kräver både att få röra på sig och aktivering för att må bra . De är stora kärleksfulla bulldozer som helst somnar nära dig efter en dag då den fått utlopp för både sin energi och sitt behov av att få använda hjärna och näsa . 

Jag förbehåller mig rätten att slutgiltigt bestämma över vem som får köpa valp från mig .

       

       

 

För en första kontakt når man mig lättast på mail då jag har oregelbundna arbetstider

 annica.lofqvist@karolinska.se eller norastina83@gmail.com

 

                                  

 

.