Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på ZoominChottans Izor
Kallas för Izor

Riesenschnauzer svart .Hane

Levde 2002-2014 Höjd 65 cm vikt ca 39 kg .

Titlar SE UCH N UCH C.I.E FIN UCH DK UCH NORD UCH INT UCH spår hund III LP1 LP 2 godkänd elitklass spår , uppflyttad till lydnadsklass 3

Izor är en hund som alltid är glad Han går ihop med nästan alla hundar , hane som tik .

Är någon dum blir han mycket förnärmad . Beter sig fortfarande som en valp i många situationer . Låter alla vara med och leka även om hans något bullriga framtoning inte passar alla . Får bara han vara med och då gärna i centrum så är alla inbjudna .

Är en hund som älskar att träna och svansen går oavbrutet . Allt är kul . Spår är kul men paradnumret är uppletande och han missar sällan att få med sig alla saker in från rutan . Tyvärr med tugg på vägen in . Izor är den envisaste av mina hundar , på gått och ont . Tappar han bort spåret i skogen ger han sig inte förrän han hittar det igen , men lika envis som han är i skogen är han när han lägger huvudet på köksbordet när man sitter och äter . Där har matte inte lyckats så bra det måste jag erkänna . De andra ligger och snarkar i soffan när man säger till Izor för hundrade gången att gå och lägga sig .

Izor är uppflyttad till lydnadsklass 3 och godkänd elitklass spår . Utställd med Bir,Bim Ck, Cert,Cacib i Sverige , Norge , Finland och Danmark . Grupp placerad på skk utställning och Bis placerad på SBK utställning .

Han är oändligt saknad , en riktig once in a lifetimehund .
 

.