Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

  Valpkullen är född och denna gång blev det

                   bara en valp

               

SE UCH FIN UCH INT UCH C.I.B      &      LP1 RLD N KORAD

KBSG KORAD S LCH TJH BEV         DUSKO´S DREAM IS A TWILIGHT SAGA

PEPALFA´S HAKKAS

               HAKKAS                                        ALICE

  

Jag hoppas mycket på denna unika kombination mellan Hakkas och Alice . Hakkas är född 1985 och hade en strålande karriär som tävlings , utställnings och familjehund .

Hakkas

är HD röntgad ua , thyroideatestad ua , ögonlyst ua , Svensk , Finsk , Internationell utställningschampion , tävlad i högre klass spår , tjänstehund bevakning , tävlad i agility , Svensk lydnadschampion , Korad med 227 poäng (gamla korningen) avelskorad .

Alice

är HD röntad med A , ED ua , thyroideatestad ua , ögonlyst ua , Cert x 3 , flera placeringar i bästa tikklass , BIM , uppflyttad till lydnadsklass 2 , uppflyttad till fortsättningsklass i Rally , godkänd lägre klass spår , MH med 1a på skott , korad med 378 poäng (nya korningen)

 

 

Du som valpköpare lämnar självklart inte din hund ensam hemma under dagarna , du hälso och mentaltestar din Riezorshund . Du är väl medveten om att Riezenschnauzer är en stor och energisk hund som kräver att få röra på sig och aktivering för att må bra . De är stora kärleksfulla bulldozer som helst somnar nära dig efter en dag då den fått utlopp för både sin energi och sitt behov av att få använda sin hjärna och näsa . En trött Riesen är en lycklig Riesen  Jag förbehåller mig rätten till att göra det slutgiltiga valet av valpköpare

Annica 

Vill du veta mer om mina planer så kontakta mig gärna för mer information

mail norastina83@gmail.com

                                  

                              X-men kullen 2015

                                  

                          Gladiatorkullen 2012

 

 

.