Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Dusko´s Belle Of The Ball

 Kallas för Nora

Riesenschnauzer svart tik

Född 070607 höjd 66,5 cm vikt ca 42 kg

Titlar Lp1 , Lp2 , RLD N , SE UCH  FIN UCH C.I.B Nord vv-15 uppfl högre klass spår , tävlar elit klass sök , uppflyttad LKL 3 , KORAD

Nora är en dam med självförtoende . Hon tror att dörrar är till för att öppnas , staket till för att komma över och öppna fönster kan man med lätthet hoppa ut från . Samtidigt kan jag säga att hon aldrig har rymt . Öppnar dörren när det ringer på och ut genom bilens nedvevade fönster för att vara med när någon annan hund tränar .

Hon är otroligt lyhörd och tar illa vid sig vid tillsägelser .

Hon har en stor passion i livet och det balanserar på gränsen till mani . BOLLAR . Hon älskar dem . Vill gärna gå runt med en i munnen jämt . Nora är en rättvis och balanserad hund som fungerar bra ihop med andra hundar och har ett trevligt sätt med människor och hon tycker mycket om barn . Hon var en fantastiskt tålmodig och rättvis mor till sina valpar.

Hon är lätttränad med mycket energi . Har lätt att fokusera och tycker det är kul att samarbeta . Hon jobbar bra i söket där hon är outtrötlig . Hon är även en utmärkt spårhund . Nora uppskattar lydnadsträning och kan jobba länge utan att tappa fokus .

Meriter : MH , uppflyttad HKL spår ,tävlar EKL sök uppflyttad LKL 3 , uppflyttad till RLD F , utställd med Ck , cert  , Cacib , BIR , BIM och champion i Sverige och Finland och Internationellt (CIB) . Exteriörsbeskriven ua och mentatestad med 471 poäng .

Nora har HD A och ED ua . Hon är ögonlyst och thyroideatestad ua i sept 11 .

.